Casa de piatra!

Felicitari pentru decizia de a te casatori!

Ai un singur scop!

Acela de a te asigura ca organizezi evenimentul perfect! Dar cum poti stii ca formatiile de nunta pe care le vizionezi online sunt alegerea potrivita pentru ziua cea mare? 

Dovezi!

Ramai in continuare sa iti prezentam 4 motive (insotite de dovezi), care ne pozitioneaza ca fiind cea mai buna alegere pentru evenimentul tau!

1.Alte cupluri de miri ne-au testat pentru tine!

Daca ai ajuns sa citesti motivele, nu ne poate decat bucura. Faptul ca doresti sa te informezi cat se poate de mult pentru organizarea zilei mult asteptate, ne spune foarte multe despre tine. E un lucru de apreciat, toti clientii nostri au facut-o! Indiferent de alegerea pe care o vei face asupra unei formatii de nunta, vei avea un eveniment deosebit! Si acum sa trecem la subiect. Presupunem, ( doar presupunem ), ca nu ai fost la prea multe evenimente. Tocmai de aceea te afli in online. Ai folosit cuvinte cheie pe Google sau pe YouTube de genul „formatie nunta, formatie nunta bucuresti” etc. Si ai primit ca rezultat o multime de formatii pentru nunta. Probabil ca ai deja cateva formatii de nunta care ti-au atras atentia. Un lucru absolut firesc! Dar ce vei face in continuare? Vei cauta recenziile altor cupluri de miri care au experimentat formatiile de nunta respective. Haide sa-ti spunem un aspect, de care cu siguranta te-ai ingrijorat! Recenziile postate pe Google si Facebook pot fi false!? Nimic mai adevarat! Pentru ca tu sa ai certitudinea ca recenziile noastre sunt adevarate, am filmat cuplurile de miri la sfarsitul evenimentelor la care noi am intretinut atmosfera. Alte cupluri de miri ne-au testat pentru tine!

Vei primi toata atentia din partea noastra!

Dorim sa te initiem putin in tot acest proces. Iti oferim toata atentia de care dispunem, atat „inainte de eveniment, in timpul evenimentul, cat si dupa eveniment”. Ca sa o citam pe Madalina, una dintre miresele noastre (vezi video mai jos). Cum facem asta?

Inainte de eveniment

  • Te vom contacta foarte des inaintea evenimentului (nu vom semna doar un contract si vom disparea pana inainte cu o saptamana de eveniment). Pentru a putea fi la curent cu toate modificarile pe care le faci asupra evenimentului, cu materiale video noi ale Charisma Band, cu intrebari despre ce doresti sa mai adaugam in playlist etc. Chiar mai mult decat atat, iti vom pune intrebari despre lucruri care nu au legatura cu sarcinile noastre. Doar pentru a-ti aduce aminte de anumite lucruri, care in febra organizarii evenimentului iti vor trece neobservate. Si alte cupluri de miri s-au confruntat cu astfel de lucuri minuscule, deci iti vom aduce noi aminte de ele.

In timpul evenimentului

  • Oricat de mult ti-ai dori, un eveniment nu se poate desfasura contrometrat la secunda. De aceea vom dori sa stim (live), ce preferinte ai. Daca doresti ca dansul mirilor sa fie inainte/dupa servirea aperitivului. Cand sa schimbam genul muzical. In ce moment doresti sa dansezi alaturi de prietenele/prietenii tai pe melodii precum: „”El Meneaito”, „Nu mai știu:))” etc. Aceste 3 exemple reprezinta o mica parte din lista extrem de lunga pe care o avem in vedere la fiecare eveniment.

Dupa eveniment 

  • Charisma Band filmeaza tot programul artistic, la evenimentele care participa. Iti vom oferi (bonus), in cel mai scurt timp posibil toate materialele montate (max. 1-2 zile). Cu mult inaintea echipei Foto/Video pe care o ai. Doar pentru a te bucura cat mai repede de filmul povestii din seara evenimentului. 

 Recenziile de mai jos iti vor garanta ca vei primi toata atentia din partea noastra!

Solistii depasesc orice asteptare pe care o ai!

2 aspecte pe care le observam in proportie de 98% dintre evenimente

Invitatii si mirii canta alaturi de Charisma Band

  • Acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Mirii se simt bine, invitatii se simt bine, Charisma Band se simte bine. Tocmai din acest motiv, solistii nostri ofera mirilor si invitatilor ocazia de a canta la microfon. (vezi video mai jos) 

Exista cativa invitati putin mai “lenesi”

  • Exista anumiti invitati putin mai “lenesi” care desi doresc sa danseze, confortul scaunului ii tine la masa. Nu putem permite așa ceva. Solistii nostri merg personal dupa ei, pentru a-i aduce pe ringul de dans. (vezi video mai jos)

Recenziile de mai jos iti vor garanta ca solistii nostri depasesc orice asteptare pe care o ai!

Recenzia ta este primordiala pentru noi!

La sfarsitul evenimentului tau, cu siguranga ne vom dori o recenzie din partea ta! Tu esti cel/cea mai important/a cand vine vorba de evenimente noi contractate, de aceea pentru a primi cea mai buna recenzie din partea ta, Charisma Band se va implica nu doar fizic, ci si emotional, pentru a-ti face evenimentul, pe care atat voi doi, cat si invitatii vostri, un eveniment pe care nu-l veti uita vreodata!

Recenzia ta este primordiala pentru noi!