Hai sa incepem

Charisma Band

Show. Distractie. Amintiri

Trebuie sa iti spunem de la inceput ca nu este o descriere deloc scurta. Dar cu siguranta te va ajuta sa ai o viziune mult mai clara, asupra alegerii unei formatii muzicale pentru evenimentul tau.
In primul rand am dori sa ne prezentam. Suntem Claudiu Hartac si Mihai Cimpoiasu, avem 27, respectiv 29 de ani si suntem suntem absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.
Si suntem incantati de cunostinta. Acum ca ne-am imprietenit, hai sa-ti spunem care credem ca este cea mai dificila alegere a ta in legatura cu evenimentul ce urmeaza sa aiba loc in viata ta. Esti pregatit? Restaurantul! Asa-i ca ti-am citit gandurile? Poate ca da, poate ca nu, dar ideea e simpla. Fiecare cuplu care trece prin acest proces de organizare crede ca restaurantul este cel mai important factor care trebuie rezolvat in pregatirea evenimentului. Noi suntem de alta parere. Si probabil te vei gandi, ca “orice prestator de servicii din sfera evenimentelor, crede ca ramura lui e cea mai importanta”. E foarte posibil, nu te contrazicem. Dar hai sa-ti argumentam de ce credem noi ca muzica este cel mai important factor la un eveniment, prin a-ti spune cu ce ne diferentiem de alte formatii de muzica.
✅ Avem grija de filmarile din ziua nuntii tale! Si NU… nu ne ocupam cu servicii Foto-Video. Vorbim despre faptul ca evenimentul dureaza o zi, iar filmarile de la eveniment o viata intreaga. Ce vrem sa spunem cu asta? Hai sa ne imaginam putin. Ne aflam la cateva luni distanta de la evenimentul tau. Iar tu impreuna cu partenerul/partenera primiti filmarile din ziua evenimentului. Incepeti si vizionati. Ce veti remarca in acele filmari? Iti spunem noi. Sirul evenimentelor petrecute si MUZICA! Nu vei lua in seama cu siguranta ce decor a avut restaurantul sau ce flori ati ales. Dar cu siguranta muzica va insufleti miscarile de dans de pe micul ecran. Care este job-ul nostru? Sa transformam evenimentul tau intr-un show. Cum facem asta? In primul rand prin a livra muzica cu un nivel foarte inalt de profesionalism. Nu cantam la un volum exagerat, pentru ca prin volumul ridicat al muzicii, greselile sunt acoperite, iar daca atunci cand asculti o formatie muzicala la un eveniment, iar acea formatie canta tare, cu siguranta nu vei baga de seama pe moment greselile, dar in momentul in care vei asculta inregistrari cu ei post eveniment, vei auzi cu siguranta fiecare greseala. Interactionam cu mirii si cu invitatii. Venim sa cantam in mijlocul horei, indreptam microfonul catre oameni. Pe scurt invitatii tai vor plati DARUL de nunta, care se va transforma intr-un bilet la un spectacol, show, numeste-l cum vrei.
✅ Indiferent de pachetul pe care il alegi, nu vom avea pauze. Bineinteles ne referim la faptul ca se va lua pauza doar pentru ca echipa Charisma Band sa manance, si aici vorbim de 2-3 minute, timp in care DJ-ul va prelua comanda. Nu, nu venim la evenimentul tau pentru a manca, dar suntem oameni si credem ca nimeni nu o sa se supere pentru 3 minute de pauza. In rest se va canta continuu, pentru ca de aia plecam de acasa. Pentru a ne pune meseria in practica. Credem ca si tu faci acelasi lucru la job-ul tau, nu?
✅ Iti oferim garantia Charisma Band – ce inseamna asta? Nu credem ca ai mai vazut acest fel de garantie la nici o formatie de nunta pana acum. Esti pregatit? Daca la sfarsitul evenimentului nu esti multumit de echipa Charisma Band, evenimentul se considera GRATUIT! Suntem foarte increzatori in nivelul de pregatire pe care il avem, asadar beneficiezi de aceasta GARANTIE in momentul in care vom semna contractul!

Iti aratam solistii?

Am ales in echipa Charisma Band oamenii care iti pot transforma evenimentul intr-un SHOW GARANTAT!

Hai pe Youtube!

Cu siguranta vei gasi un solist sa-ti placa. Avem foarte multe videoclipuri in care cantam LIVE si cu siguranta vom fi pe placul tau!